Όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζεις για το Φοιτητικό Πάσο 2016 (Οδηγίες)

Όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζεις για το Φοιτητικό Πάσο 2016 (Οδηγίες)

Οι νεοεισαχθέντες μόλις ολοκληρώσουν το στάδιο της εγγραφής τους θα παραλάβουν από την αρμόδια γραμματεία του Τμήματος τους την βεβαίωση πρόσβασης (όπως ορίζει η γραμματεία είτε αυτοπροσώπως είτε ηλεκτρονικά).

Όταν παραλάβετε την βεβαίωση πρόσβασης, η Γραμματεία του αντίστοιχου τμήματος στο οποίο φοιτάτε σας δίνει ένα Username και ένα Password για να έχετε πρόσβαση σε διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που ανήκετε (Πανεπιστήμιο-ΤΕΙ).

Με αυτό το Username και Password θα μπείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας submit-academicid.minedu.gov.gr για την έκδοση του φοιτητικού πάσου – ακαδημαϊκής ταυτότητας σας.

Παραλαβή μετά από 5-7 εργάσιμες

Το Φοιτητικό Πάσο θα το παραλάβετε από ορισμένο σημεί παράδοσης, το ο οποίο θα έχετε επιλέξει μεταξύ όλων των διαθέσιμων ανά την Επικράτεια κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής (online) σας αίτησης.

Κατά την παραλαβή της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας θα πρέπει να επιδεικνύετε την αστυνομική σας ταυτότητα και να αναφέρετε τον μοναδικό αριθμό της αίτησης σας και τον 6ψήφιο κωδικό PIN, τον οποίο θα έχετε λάβει με sms και e-mail.

Δείτε εδώ στο spoudase.gr 19 ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την απόκτηση του ΠΑΣΟ καθώς και όλες τις εκπτώσεις που παρέχει.

Πηγή: https://www.alfavita.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.