Οξεία επίθεση Θ. Πάγκαλου κατά πάντων πλην Ευ. Μεϊμαράκη

Οξείες βολές κατά πάντων αλλά και στήριξη στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατάις Ευάγγελο Μεϊμαράκη επιφύλαξε ο Θόδωρος Πάγκαλος, ενώ υποστήριξε ότι «το μόνο πρόγραμμα που υφίσταται είναι το μνημόνιο. Είναι μονόδρομος το μνημόνιο. Ή μνημόνιο ή τίποτα».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας «δεν με κάλεσε ποτέ να μιλήσουμε κι εμένα δεν μου έλειψε ποτέ στη ζωή μου η κυρία Γεννηματά…».

«Η κυρία Γεννηματά έστειλε μία πρόσκληση σ’ ένα σεντόνι από διευθύνσεις ηλεκτρονικές, όπου μας καλεί όλους εμάς, που έχουμε, λέει, παίξει έναν ρόλο στην παράταξη, να βρεθούμε όλοι μαζί την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στο Ζάππειο, να την ακούσουμε προφανώς να μιλήσει και να διαβάζει μάλλον ένα κείμενο, όπως κάνει συνήθως. Είναι τόσο πρόχειρα γραμμένο αυτό το κείμενο, ώστε η κυρία Γεννηματά, με την ηλεκτρονική της διεύθυνση, καλεί τον εαυτό της».

Προσθέτει δε «σε αυτό το γελοίο κείμενο περιλαμβάνονται άνθρωποι, όπως εγώ, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ της Φώφης, γιατί το θεωρούν κατάντια, ρεζίλι και δεν πρόκειται με την ψήφο τους να επιδοκιμάσουν αυτή την ιστορία. Είναι κατάντια και ρεζίλι το ΠΑΣΟΚ του 2% και του 4% ακόμη και να μπει στη Βουλή, με επικεφαλής την κυρία Γεννηματά, η οποία ως μόνο προσόν στη ζωή της έχει ότι είναι κόρη του αειμνήστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, με τον οποίο όλοι συνδεόμαστε. Δεν έχει κανένα νόημα».

Για τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, ανέφερε πως «η πρωτοβουλία για τη συνάντηση που είχαμε ήταν δική μου και θα τον ξαναδώ μέχρι τις εκλογές. Θα δω κι άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Όσον αφορά τις εκλογές, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε πως η καλύτερη επιλογή είναι ο Β. Μεϊμαράκης, τονίζοντας ότι «μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα ή δεν μπορούμε; Βρες μου άλλον καλύτερο από τον Μεϊμαράκη… Θέλουν να γυρίσουν τη χώρα πίσω, γιατί είναι θανατολάτρες, είναι άνθρωποι του παρελθόντος, είναι βαθύτατα επηρεασμένοι από ιδεοληψίες, είναι φοβερά επικίνδυνοι. Αυτή η μορφή πολιτεύματος που ζούμε, είναι μία μορφή δικτατορίας ενός συστήματος των δημοσίων υπαλλήλων, επί του συνόλου του λαού, αυτό είναι το καθεστώς που έχουμε».

Ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε και στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπογραμμίζοντας πως «ο Καμμένος είναι εθνικιστής λαϊκιστής. Γιατί συνεργάστηκαν με τους πρωτοπόρους αριστερούς της νέας εποχής; Γιατί οι πρωτοπόροι αριστεροί της νέας εποχής δεν είναι αριστεροί, ούτε νέας εποχής, είναι εθνικοσοσιαλιστές».

Για τη θέση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις συνεργασίες, ανέφερε, «να τα “κατεβάσει” τώρα ο κ. Τσίπρας και να πει “κύριοι, εγώ στα τέσσερα θα συνεργαστώ με το Ποτάμι, το οποίο έχει πει όλα αυτά εναντίον μου, γιατί το Ποτάμι κάνει μαζί μου”. Αν δεν το πει …δεν πρέπει ο Τσίπρας με κανένα τρόπο να ψηφιστεί ακόμη μία φορά, για να είμαστε σε αδιέξοδο. Πρέπει ο άνθρωπος αυτός, που είναι επικίνδυνος για τη δημόσια ζωή, να απομακρυνθεί και να μπει εκεί που είναι οι μεγάλοι ψευταράδες και απατεώνες της ιστορίας, από τους οποίους δυστυχώς από την αρχαιότητα δεν έχουμε λίγους, έχουμε πολλούς».

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.