Οι θρυλικές εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε εκθεση στο παλάτι του Κένσινγκτον (Photos)

Οι θρυλικές εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε εκθεση στο παλάτι του Κένσινγκτον (Photos)

Θα είναι για πάντα η βασίλισσα στην καρδιά πολλών Βρετανών και μια από τις γυναίκες με το καλύτερο γούστο στη μόδα.  Τώρα 20 χρόνια μετά τον άδικο χαμό της, ορισμένες από τις πιο θρυλικές εμφανίσεις της είναι διαθέσιμες στο κοινό για να τις δουν από κοντά.

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μητέρα του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, τα φορέματα της οποίας θα μπορεί να δει το κοινό με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατό της.

Η έκθεση θα λάβει μέρος στο παλάτι του Κένσινγκτον όπου βρίσκονται και τα διαμερίσματα που έζησε η Νταϊάνα πριν από τον θάνατό της τον Αύγουστο του 1997 στο Παρίσι.

«Νταϊάνα: Η ιστορία της μέσα από τη μόδα » είναι ο τίτλος της έκθεσης και παρουσιάζει την ζωή της αδικοχαμένης πριγκίπισσας μέσα από ρούχα που χρησιμοποίησε πριν από τον γάμο της με τον Κάρολο και φτάνει μέχρι και τις τελευταίες μέρες της Μέταξύ των ρούχων θα βρίσκεται και το θρυλικό φόρεμα που φορούσε στον Λευκό Οίκο όταν χόρεψε με τον Τζον Τραβόλτα.

diana_forema_travolta

diana_travolta

Το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν ένα από τα 79 που πουλήθηκαν μέσω δημοπρασίας τον Ιούνιο του 1997, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες.

Μεταξύ των φορεμάτων περιλαμβάνονται το διακοσμημένο με πέρλες φόρεμα “‘Ελβις” και το “Gold Falcon”, ένα μεταξωτό φόρεμα διακοσμημένο με γεράκια, το έμβλημα της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο είχε μαζί της η Νταϊάνα στο ταξίδι της στη χώρα αυτή το 1986.

Μέχρι στιγμής, οι γιοι της, Ουίλιαμ και Χάρι, δεν έχουν δει ακόμα την έκθεση.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.