Ο Μέντες δεν θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Ο Μέντες δεν θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από την κινηματογραφική σειρά του Τζέιμς Μποντ, τώρα ήρθε και η σειρά του σκηνοθέτη Σαμ Μέντες να ανακοινώσει ότι δεν θα σκηνοθετήσει άλλη ταινία με τον Βρετανό πράκτορα, που έκανε το ντεμπούτο του το 1962, με τον Σον Κόνερι και τον «Δρ.Νο».

Βέβαια ο Μέντες κι όταν είχε ολοκληρώσει το Skyfall είχε πει πως δεν θα σκηνοθετήσει άλλη ταινία του 007 αλλά επέστρεψε για να σκηνοθετήσει το Spectre, κάνοντας ακόμα μία παγκόσμια επιτυχία, ξαναβάζοντας τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ στην πρώτη γραμμή της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

«Ήταν μία απίστευτη περιπέτεια, μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο», δήλωσε ο Μέντες και συμπλήρωσε «αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει κάποιος άλλος».

Ο Μέντες αποκάλυψε τα σχέδια του μιλώντας στο φεστιβάλ λογοτεχνίας που έγινε στην Ουαλία λέγοντας ότι ο επόμενος σκηνοθέτης θα πρέπει να προέλθει από «απροσδόκητη κατεύθυνση».

Ο ίδιος είπε ότι θέλει να εργαστεί πάνω σε κάτι «φρέσκο», δηλώνοντας ότι «είμαι ένας αφηγητής και στο τέλος της ημέρας θέλω να λέω καινούργιες ιστορίες με νέους χαρακτήρες».

Πάντως αν και ξεκαθάρισε ότι δεν θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ δεν έκανε το ίδιο και για το ποιος θα ενσαρκώσει τον πράκτορα, αφού είπε ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα επιστρέψει για ο Ντάνιελ Κρεγκ για την πέμπτη του ταινία ως πράκτορας.

Σε ό,τι αφορά τον Τομ Χίντλστον και τον Ίντρις Έλμπα που είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τον ρόλο του Μποντ, ο Μέντες είπε ότι και οι δύο είναι δημοφιλείς αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί από την παραγωγό της κινηματογραφικής σειράς Μπάρμπαρα Μπρόκολι.

Πηγή: topontiki.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.