Ο Κοντονής κλείνει τη «Θύρα 4» του ΠΑΟΚ!

Ο Κοντονής κλείνει τη «Θύρα 4» του ΠΑΟΚ!

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να «κλείσει» για κάποιο χρονικό διάστημα η «Θύρα 4» του γηπέδου της Τούμπας κι εκείνο που απομένει είναι να αποσαφηνιστεί η έναρξη της τιμωρίας και ο χρόνος.

Πιθανότερο είναι πως η ποινή δεν θα «ξεκινήσει» εντός της διαδικασίας των πλέι οφ αλλά από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Εκείνο όμως που, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, δεν αμφισβητείται είναι η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού. Ο κ. Κοντονής περιμένει να πάρει στα χέρια του την έκθεση της ΔΕΑΒ για τα επεισόδια του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (2 Μαρτίου, 1-2) και εν συνεχεία να ανακοινώσει τόσο το «κλείσιμο» της «Θύρας 4» όσο και το χρονικό διάστημα της ποινής. Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί αντίστοιχο «λουκέτο» στη «Θύρα 13-14» του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» και η ποινή για τον Παναθηναϊκό (που πάρθηκε εξαιτίας της ματαίωσης και των επεισοδίων στο ντέρμπι του περασμένου Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό) «ολοκληρώθηκε» με την έναρξη των πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει ακόμα δύο παιχνίδια στην έδρα του για το μίνι πρωτάθλημα: την Πέμπτη 26 Μαϊου (4η αγωνιστική) με τον Πανιώνιο που είναι ούτως ή άλλως κεκλεισμένων των θυρών και την Τρίτη 31η Μαϊου (6η αγωνιστική) με τον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο, για να μην πούμε βέβαιο, είναι ότι η υπουργική ποινή για το «κλείσιμο» της «Θύρας 4» δεν θα ληφθεί-ενεργοποιηθεί εντός του προσεχούς δεκαημέρου αλλά θα αφορά την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος.

SDNA

Leave a Reply

Your email address will not be published.