Σάκοι με 22 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν στην Καστοριά

Για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατηγορείται ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς.

Ειδικότερα, μετά την αξιοποίηση στοιχείων και στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, αστυνομικοί εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένους, σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς, δυο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 29 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 22 κιλών και 259 γραμμαρίων.

Έπειτα από έρευνα, εντοπίστηκαν τρεις Αλβανοί, οι οποίοι αφού πρώτα προσέγγισαν τους σάκους, τους επιθεώρησαν και στη συνέχεια τους παρέλαβαν.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους ακινητοποιήσουν, οι ανωτέρω απέρριψαν στο έδαφος τους δυο σάκους και τράπηκαν σε φυγή. Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 30χρονος αλλοδαπός ενώ οι άλλοι δυο αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς εκμεταλλευόμενοι τις επικρατούσες συνθήκες και την πυκνή βλάστηση, διέφυγαν της σύλληψης.

Από την πορεία των ερευνών, προέκυψε ότι ο ένας εκ των δυο αλλοδαπών που αναζητούνται είναι ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, που είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς για παρόμοια περίπτωση.

Οι ναρκωτικές ουσίες, μαζί με δυο κινητά τηλέφωνα και δυο κάρτες κατασχέθηκαν.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.