ΝΟΚ προς αθλητές τμήματος κωπηλασίας για τη συμμετοχή τους στην Πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης στο Μαυροχώρι

ΝΟΚ προς αθλητές τμήματος κωπηλασίας για τη συμμετοχή τους στην Πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης στο Μαυροχώρι

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, απευθύνουν τα θερμά συγχαρητήρια τους στους αθλητές μας του τμήματος κωπηλασίας για την εξαιρετική συμμετοχή τους στην Πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης στο Μαυροχώρι Καστοριάς και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η πορεία για τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και τον αθλητισμό του θα είναι συνεχής και ανοδική. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε, να ανταμειφθούν οι κόποι των αθλητών μας, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι οι διακρίσεις δεν σταματούν εδώ.
Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την αθλήτρια μας Εμμανουηλίδου Θωμαίς για την πρόκριση της στους βαλκανικούς αγώνες που θα γίνουν στο Ιάσιο της Ρουμανίας στις 12-13-09-2015 ευχόμαστε καλή επιτυχία ,Ακόμη θα θέλαμε να συγχαρούμε τον αθλητή μας Χρήστου Ιωάννη για τις άριστες επιδόσεις του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη λίμνη Εγκμπελέτ της Γαλλίας Και του ευχόμαστε καλή επιτυχία
“Ένα μεγάλο μπράβο και στους προπονητές μας Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Νίκο Μιχαηλίδη που με πολύ δουλειά έχτισαν μια σπουδαία ομάδα και εκτός από την κωπηλασία διδάσκουν ήθος και αρχές!!

 

Για το Δ Σ
Φλώρος Κωνσταντίνος

Leave a Reply

Your email address will not be published.