Κοζάνη: Εξέδιδαν Νιγηριανή σε μπαρ της πόλης

Κοζάνη: Εξέδιδαν Νιγηριανή σε μπαρ της πόλης

Προσφερόταν να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής μια Νιγηριανή και ο ιδιοκτήτης ενός καφέ μπαρ στην Κοζάνη σε συνεργασία με τη νεαρή προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος της παρείχαν στέγη στο μαγαζί τους, φυσικά με το αζημίωτο.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας πληροφορήθηκαν ότι το καφέ μπαρ είχε μετατραπεί σε άντρο του αγοραίου έρωτα και διεξήγαγαν επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας έπιασαν στα πράσα την 30χρονη Αφρικανή να εκδίδεται, ενώ διαπίστωσαν ότι η άδεια εργασίας και το πιστοποιητικό υγείας που τους έδειξε ήταν πλαστά. Έτσι, τη συνέλαβαν για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων και πλαστογραφία.
Μαζί με τη νεαρή αλλοδαπή οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ο 48χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης και η 22χρονη Ελληνίδα προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί διευκόλυνσης ακολασίας άλλων.

Δελτίο Τύπου Αστυνομίας

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες(18-11-2015) στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης τρία άτομα, δύο ημεδαποί (ένας 48χρονος και μία 22χρονη) για παράβαση του νόμου περί διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και μια 30χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Νιγηρίας, για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων και πλαστογραφία.

Αναλυτικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, κατά την οποία συνελήφθη ο 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ) και η 22χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, γιατί όπως προέκυψε, διευκόλυναν την 30χρονη αλλοδαπή να εκδίδεται, έναντι χρηματικού ποσού.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης, ότι η 30χρονη κατείχε πλαστή άδεια εργασίας και πλαστό πιστοποιητικό υγείας.

Το ανωτέρω χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.