Με την εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο» του ΟΠΑΠ υποστηρίζετε τα παιδιά

Με την εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο» του ΟΠΑΠ υποστηρίζετε τα παιδιά

Ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν δωρεάν για 3η συνεχόμενη χρονιά μέσω της εφαρμογής «Κάτι Καλύτερο» και να συμβάλουν στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από το 2014 στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής «Κάτι Καλύτερο», την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παίξουν και να προσφέρουν συμμετέχοντας σε τέσσερις δοκιμασίες οι οποίες «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Επίσης είναι δυνατή η συμμετοχή μέσω υπολογιστή στο www.katikalytero.gr, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό το συνολικό ποσό που προσφέρει ο ΟΠΑΠ.

Ο καθένας μπορεί να συγκεντρώνει ένα εικονικό ποσό, κατεβάζοντας την εφαρμογή, απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις του Quiz, βρίσκοντας τις διαφορές στο παιχνίδι Spot, ξεπερνώντας τα εμπόδια στο Jump, τρέχοντας τις αποστάσεις που ζητούνται, προσκαλώντας φίλους και κάνοντας share στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ΟΠΑΠ μετατρέπει αυτόματα τα ποσά που συγκεντρώνονται από τη συμμετοχή του κοινού σε οικονομική ενίσχυση, η οποία θα συμπεριληφθεί όπως και τις προηγούμενες χρονιές στο συνολικό ποσό που διαθέτει η εταιρεία για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Εφέτος η εφαρμογή του ΟΠΑΠ προχωρά ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν την επιλογή να δημιουργήσουν ή να συμμετέχουν σε ομάδα αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την τελική προσφορά του ΟΠΑΠ. Επιπλέον, την ημέρα του 34ου Μαραθωνίου, στις 13 Νοεμβρίου 2016, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής, δρομείς, και επισκέπτες θα μπορούν με ένα απλό check in να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το ποσό που θα προσφέρει η εταιρεία.

Ο ΟΠΑΠ προσκαλεί όλους να αγκαλιάσουν την ενέργεια αυτή και να λάβουν μέρος στο «Κάτι Καλύτερο» κατεβάζοντας την εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store. Για τα παιδιά άλλωστε πάντα αξίζει κάτι καλύτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.katikalytero.gr. Γίνετε μέλος της ομάδας του ΟΠΑΠ #TeamOpap ή φτιάξτε τη δική σας ομάδα!


Μέσα από τη νέα πλέον εφαρμογή μπορείς:

να δημιουργήσεις το δικό σου δυναμικό κουπόνι “Πάμε Στοίχημα” με τις αγαπημένες σου ομάδες και πρωταθλήματα
να δεις στο κινητό σου τους σημαντικότερους αγώνες κάθε ημέρας στο “Πάμε Στοίχημα”, τις προσφερόμενες αποδόσεις και τα ειδικά στοιχήματα
να πλοηγηθείς στο μενού του “Πάμε Στοίχημα” να παίξεις ένα απλό στοίχημα ή σύστημα ορίζοντας στάνταρ και πολλαπλασιαστή
να συμπληρώσεις το δελτίο σου για ΟΛΑ τα παιχνίδια με ΝΕΟΥΣ έξυπνους τρόπους
να αποθηκεύσεις το δελτίο σου σε μορφή QR code και να το καταθέσεις σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ
να μάθεις άμεσα αν κέρδισες, σκανάροντας το δελτίο σου & να ενημερωθείς με push notifications
να δεις ζωντανά τις κληρώσεις του ΚΙΝΟ
να δεις τα αποτελέσματα όλων των κληρώσεων
να βρεις το κοντινότερο πρακτορείο

Leave a Reply

Your email address will not be published.