Ο Ιβάν “μαρτύρησε” τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ!

Η εντολή του Σαββίδη σε συνεργάτες του, φανέρωσε και τις σκέψεις του για τον πάγκο! Ποιον "βλέπει" για επόμενο κόουτς και ποια είναι η προϋπόθεση για να τον προσλάβει;

Μπορεί όλοι να ασχολούνται τις τελευταίες μέρες με το θέμα του Grexit και τις επιπτώσεις του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο μέχρι τις τελικές αποφάσεις, όλες οι μεγάλες ομάδες εξακολουθούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους και να ετοιμάζουν τις πρώτες κινήσεις εν όψει καλοκαιριού.

Αυτό ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, όπου έχουν ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για τον επόμενο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα με σκοπό να την οδηγήσει σε επιτυχίες και όχι απλά για να τρέξει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, όπως συνέβη φέτος με τον Τούντορ.

Με το θέμα ασχολείται αποκλειστικά ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με ξένους προπονητές, ωστόσο πάντα ενήμερος για τις επαφές που γίνονται είναι και ο Ιβάν Σαββίδης.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σε συζητήσεις με συνεργάτες του, εμφανίζεται θετικός ακόμα και στην προοπτική παραμονής του Ίβιτς, σε περίπτωση φυσικά που η ομάδα πετύχει στα πλέι οφ.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε τόσο από τον Μίχελ όσο και από τον Ίβιτς, να του στείλουν γραπτώς τις προτάσεις τους για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και για κακώς κείμενα του προηγούμενου προπονητή, ενώ από τον νεαρό τεχνικό, έχει ζητήσει να του καταθέσει τις προτάσεις του για τους παίκτες που θα ήθελε να έρθουν στην Τούμπα (στυλ και θέση, όχι ακόμα συγκεκριμένα ονόματα).

Η εντολή αυτή του Σαββίδη στον Ίβιτς, σίγουρα σημαίνει πολλά για το μέλλον του, καθώς επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τον Ιβάν να σκέφτεται την παραμονή του 39χρονου τεχνικού στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι. Πάντως, ακόμα κι αν αποφασίσει να πάρει άλλον προπονητή, ο Βλάνταν αναμένεται να παραμείνει στον ΠΑΟΚ σε άλλο πόστο.

sportdog.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.