Νεκρός φοιτητής δίπλα σε κάλυκες όπλου στην Πεντέλη – Όλα τα σενάρια της ΕΛ.ΑΣ.

Απαντήσεις για το πώς χάθηκε ο άνθρωπός τους αναζητούν οι γονείς και οι φίλοι του 20χρονου φοιτητή του Τμήματος Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας που βρέθηκε νεκρός στην Πεντέλη.

Ο νεαρός εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου τυχαία από περαστικό, ο οποίος κάνοντας βόλτα αντίκρισε το πτώμα δίπλα από δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου σε θαμνώδες σημείο στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη. Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, που ερεύνησε το χώρο για την εύρεση κάποιου όπλου αλλά μάταια. Έτσι, το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας εξετάζεται πολύ σοβαρά από τους αρμόδιους αξιωματικούς της Ασφάλειας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί η αυτοκτονία.

Η σορός βρισκόταν, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σε προχωρημένη σήψη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην περιοχή το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να εξακριβωθεί από την αρχή το κατά πόσο έφερε τραύματα από όπλο ή άλλο αντικείμενο. Αυτό θα γίνει γνωστό από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα δείξουν αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοχειρία.

Μεταξύ άλλων ερευνάται το σενάριο το πτώμα να μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε και να έγινε σε άλλο χώρο η εγκληματική πράξη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο φοιτητής δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ και η οικογένειά του περιγράφεται ως φιλήσυχη. Αυτό που ερευνάται είναι το κατά πόσο είχε διαφορές με κάποιον το τελευταίο διάστημα. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν σχετικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια των καταθέσεων των γονιών και των φίλων του στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Για τον 20χρονο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυκών Νερών στις 10 Μαΐου 2016.

Η τελευταία φορά, ωστόσο, που τον είδαν οι δικοί του άνθρωποι ήταν στις 8 Μαΐου 2016. Η οικογένειά του και οι φίλοι του φοιτητή έχουν βυθιστεί στο πένθος και ψάχνουν απαντήσεις για το πώς έχασαν τον άνθρωπό τους. Αρκετοί από τους στενούς φίλους του 20χρονου κατέθεσαν σοκαρισμένοι ότι «δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι τον τελευταίο καιρό και γενικότερα δεν ήταν άτομο που δημιουργούσε προβλήματα».

Πηγή: huffingtonpost.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.