Νεαρός ξυλοκοπήθηκε σε πάρτι στη Βεργίνα

Νεαρός ξυλοκοπήθηκε σε πάρτι στη Βεργίνα

Με συνοδεία δύο περιπολικών της αστυνομίας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας, τραυματισμένο νεαρό, από την περιοχή Πλατάνια στη Βεργίνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το νεαρό τραυματία από την είσοδο του χώρου που διεξάγεται το 4ημερο πάρτι, όπου τον μετέφεραν άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι.

Η διαδικασία μετάβασης, παραλαβής του τραυματία και μεταφοράς στο νοσοκομείο έγινε με συνοδεία δύο περιπολικών της αστυνομίας, για προληπτικούς λόγους, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας με εξωτερικά τραύματα μετά από επεισόδιο και συμπλοκή μέσα στο χώρο του πάρτι αναφέρει το verianet.gr.

Θυμίζουμε ότι στο νοσοκομείο Βέροιας, μετά την επίδραση ουσιών που πιθανόν είχε πάρει, είχε μεταφερθεί και άλλος ένας άνδρας από το πάρτι, ο οποίος είχε γίνει πολύ επιθετικός και χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του. Χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας που ειδοποιήθηκε και κατέφτασε στο χώρο, για να περιοριστεί και να σταματήσει την επιθετική συμπεριφορά.

Πηγή: newssbeast.gr, verianet.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.