Νέα στοιχεία για τον τον θάνατο του 18μηνου στην Ηλεία

Νέα στοιχεία για τον τον θάνατο του 18μηνου στην Ηλεία

Ο θάνατος του 18μηνών προσφυγόπουλου στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, στη Μυρσίνη Ηλείας, σόκαρε χθες, Κυριακή, το πανελλήνιο. Σήμερα έρχονται νέες πληροφορίες για τον φριχτό θάνατο του.

Το μωρό, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε σε μικρή πισίνα, που βρίσκεται στο κέντρο φιλοξενίας, και έχασε την ζωή του. Η πισίνα, που συνήθως είναι άδεια, είχε γεμίσει λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Εθελοντές που βρίσκονταν στον χώρο προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες αλλά απέτυχαν. Το αγοράκι διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η μητέρα του παιδιού, η οποία είναι ετοιμόγεννη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όμως δεν γνωρίζει ότι το παιδί της έχει χάσει την ζωή του.

Ο Ναμπίλ – Ιωσήφ Μοράντ, δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, τονίζει πως από το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής, θα φανεί αν το παιδί έχασε τη ζωή του από πνιγμό ή από το χτύπημα της πτώσης.

Το παιδί, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου στο ΑΠΕ, μάλλον διέφυγε της προσοχής των γονιών του και βρήκε το τραγικό αυτό τέλος.

Πηγή: cnn.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.