Τζιτζικώστας: Δεν παίζουμε με τα συμφέροντα της χώρας

«Με τα συμφέροντα της χώρας δεν παίζουμε. Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία» δήλωσε από τη Φλώρινα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας. «Από εδώ, από την ακριτική Φλώρινα, στέλνουμε και πάλι το ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους και ειδικά προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται και ποια ευθύνη έχουν αναλάβει. Με τα συμφέροντα της χώρας δεν παίζουμε. Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία. Η Ελλάδα έχει ξεκάθαρη εθνική θέση και δεν τη διαπραγματεύεται» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας.
«Η σημερινή μέρα είναι μέρα μνήμης και τιμής του αγώνα και της θυσίας των Μακεδονομάχων, για την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Μακεδονίας μας στο ελεύθερο ελληνικό κράτος. Εμείς οι Μακεδόνες είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους προγόνους μας και έχουμε χρέος να κρατάμε ζωντανή τη θυσία τους, το ήθος και τις αξίες τους, ώστε η Μακεδονία μας να απελευθερωθεί. Μέσα από το ηθικό και εθνικό μεγαλείο του Μακεδονικού Αγώνα χαράχθηκε η ιστορία του Ελληνισμού» υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκίνησε από την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας και το Αμύνταιο την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία και στη συνέχεια συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, στη Φλώρινα, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Μακεδονομάχων, ενώ είχε επαφές με πολίτες, κομματικά στελέχη, νέους και φοιτητές. Αργότερα, επισκέφθηκε το Νυμφαίο, τόπο καταγωγής του ενώ σε λίγη ώρα θα μιλήσει και στην πόλη μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.