Μητρώο για τη δημιουργία «νέας γενιάς στελεχών» Ν.Δ.

Μητρώο για τη δημιουργία «νέας γενιάς στελεχών» Ν.Δ.

Τη δημιουργία μητρώου πολιτικών στελεχών, μέσω του οποίου επιδιώκεται η ανανέωση και το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία, παρουσίασε ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. διευκρίνισε ότι δεν πιστεύει σε αυστηρά όρια ηλικίας, ούτε ότι η ανανέωση έχει αποκλειστικά ηλικιακά χαρακτηριστικά, ο υποψήφιος καλείται να είναι νέος στις ιδέες, να έχει επιστημονική επάρκεια και να έχει το ήθος που απαιτείται και αυτό είναι απαράβατος όρος συμμετοχής στα κοινά.
Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση, το βιογραφικό τους καθώς και υποχρεωτικά ένα ολιγόλεπτο video. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη.
Όσοι εγκριθούν θα ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης και θα συμμετέχουν στην παραγωγή έργου μέσω των γραμματειών και των τομέων. Η διεύθυνση της πλατφόρμας είναι www:ananeosi.nd.gr . Τόσο η εγγραφή στο μητρώο όσο και βιντεοσκόπηση της συνέντευξης είναι υποχρεωτικές και αποκλειστικές μόνο σε μέλη που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για πολιτευτές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.