Ν.Δ.: Κλίμα αισιοδοξίας για νίκη στις εκλογές

Την αισιοδοξία ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κερδίσει τις εκλογές εκφράζουν πηγές της Λεωφόρου Συγγρού, κατόπιν της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.

«Υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για νικηφόρο αποτέλεσμα» διαμηνύουν οι ίδιες πηγές.

Όπως εξηγούν, ο κομματικός μηχανισμός είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ο οποίος με σύνεση, ψυχραιμία και ομογενοποιημένο πολιτικό λόγο θα προχωρήσει στις εκλογές.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, εξηγούν οι ίδιες πηγές, θα παρουσιάσουμε σχέδιο διακυβέρνησης με συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες, όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και σε όλους τους άλλους τομείς.

Στο μεταξύ, κύκλοι της λεωφόρου Συγγρού σχολιάζουν ότι «ουδέποτε στο παρελθόν στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας υπήρξε τόσο μεγάλη συνεννόηση και στήριξη από αντιπολίτευση, προκειμένου να σωθεί η χώρα».

Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι οι εκλογές «που ο κ. Τσίπρας προκάλεσε μέσα στον πανικό του, είναι καλοδεχούμενες, για να απαλλαγεί η χώρα από μια ανίκανη κυβέρνηση, αποτυχημένη σε όλους τους τομείς, από ένα κόμμα συνιστωσών που ασχολείται μόνο με το κομματικό συμφέρον και αδιαφορεί για τη χώρα και το λαό».

Πηγές της ΝΔ σημειώνουν πως «οι Έλληνες γνωρίζουν ότι με πρόσχημα την απώλεια της δεδηλωμένης, που όμως ουδέποτε διαπιστώθηκε μέσα στη Βουλή όπως ορίζει το Σύνταγμα, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να πάει τη χώρα σε εκλογές με μεγάλη βιασύνη και μέσα στο κατακαλόκαιρο, για να μην προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες το βάρος του τρίτου μνημονίου, που έφεραν οι Τσίπρας – Καμμένος».

Τέλος, τονίζουν ότι εφικτός στόχος για τη Νέα Δημοκρατία είναι να κερδίσει τις εκλογές έστω και με μία ψήφο για να βγάλει τη χώρα από το βούρκο και να αποκαταστήσει στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητας και εξόδου από την κρίση.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη Συγγρού, Έλληνες δεν μπορούν να παρακολουθούν άλλη μια θεατρική παράσταση του διαχρονικού έργου «Διάσπαση της Αριστεράς».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό non paper, σκοπός τους είναι να υφαρπάξουν την ψήφο των μετριοπαθών Ελλήνων που θέλουν συμφωνία για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ μέσω του ΣΥΡΙΖΑΑ΄ και την αντιμνημονιακή ψήφο μέσω του ΣΥΡΙΖΑ Β΄.

 

Newsroom Naftemporiki.gr με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.