Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς: Εγγραφές στις αθλητικές ακαδημίες του

O ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ
Με γνώμονα την πολυετή πείρα, το Σωματείο μας ανακοινώνει την έναρξη των αθλητικών προγραμμάτων που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 01/07/2015, με στόχο τη συνεχή αθλητική δημιουργία, την κοινωνικότητα, αλλά και την ψυχαγωγία των μικρών αθλητών και αθλητριών μας (με διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις).
Στις σύγχρονες ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά των αθλημάτων, από εξειδικευμένους και έμπειρους προπονητές.
ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ :
• ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
• ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ
• ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
• ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
Σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, τα παιδιά αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες παίζοντας. Ο πιο όμορφος τρόπος για να αγαπήσουν τα παιδιά τον αθλητισμό και να αποκτήσουν μια ιδανική σωματική ανάπτυξη και ωρίμανση.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το τμήμα κωπηλασίας 6945396149 (κ. Νίκος)και 6974757639{κ Χριστινα}
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το τμήμα θαλάσσιου σκι 6937660750 (κ. Σταύρος)
Τηλέφωνο επικοινωνίας για τα τμήματα ιστιοπλοΐας και κανόε καγιάκ 6981881649 (κ. Κώστας)

Επίσης το Σωματείο μας, για μια ακόμα φορά πρωτοπόρο για τα δεδομένα της Καστοριάς, δημιούργησε ένα νέο αθλητικό τμήμα με την επωνυμία «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ» και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες όλων των ηλικιών που θέλουν να γνωρίσουν τα αθλήματα υγρού στίβου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6943755838. (κ. Ιωάννα).

Leave a Reply

Your email address will not be published.