Ποιες αθλήτριες φωτογραφήθηκαν γυμνές για καλό σκοπό; (φωτό)

Ποιες αθλήτριες φωτογραφήθηκαν γυμνές για καλό σκοπό; (φωτό)

Άφησαν για λίγο τους αγωνιστικούς χώρους, πέταξαν φανέλες και σορτσάκια και έμειναν όπως… τις γέννησε η μάνα τους, για 2 λόγους…
Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης θεωρείται παγκόσμια, σαν ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια. Όσοι φοιτούν εκεί έχουν όχι μόνο λαμπρό μέλλον, αλλά και γεμίζουν ουσιαστικές γνώσεις.
Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι όμως γνωστό και για τις ομάδες κωπηλασίας, αλλά και ράγκμπι που αποτελούνται από φοιτητές. Οι ομάδες ράγκμπι μάλιστα είναι και ανδρικές και γυναικείες.
Οι αθλήτριες της ομάδας ράγκμπι αποφάσισαν να φωτογραφηθούν γυμνές και να φτιάξουν ένα ημερολόγιο για να δώσουν και να διαδώσουν ένα μήνυμα ενάντια στις διατροφικές διαταραχές (πχ. παχυσαρκία).
Και δεν είναι μόνο αυτό η γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Οξφόρδης θα αντιμετωπίσει το αντίπαλον δέος, τόσο σε πανεπιστημιακό όσο και σε αθλητικό επίπεδο, τη γυναικεία ομάδα ράγκμπι του Κέιμπριτζ.
Την ίδια στιγμή πάλι στην Αγγλία, η γυναικεία ομάδα ράγκμπι του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, αποφάσισε και εκείνη να φωτογραφηθεί γυμνή για ένα ημερολόγιο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον πόλεμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Και δεν είναι η πρώτη χρονιά που οι αθλήτριες από το Λίβερπουλ κάνουν γυμνή φωτογράφηση για καλό σκοπό. Και πέρσι είχαν φωτογραφηθεί γυμνές και τα έσοδα του ημερολογίου είχαν διατεθεί σε ΜΚΟ που μάχονται ενάντια σε ασθένειες που ταλανίζουν την ανθρωπότητα.
topontiki.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.