Παρίσι: Μυστήριο με το ζευγάρι που συνελήφθη στην Ντίσνεϊλαντ

Παραμένει το μυστήριο γύρω από τον άντρα που συνελήφθη χθες στην Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι με δύο όπλα κι ένα Κοράνι στα γαλλικά. Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη από τις γαλλικές αρχές και η γυναίκα που συνόδευε τον ένοπλο άνδρα.
Η γυναίκα ανακρίνεται από τις αρχές και σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, δεν αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή της. Μετά την σύλληψη του νεαρού άνδρα, οι γαλλικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της γυναίκας, η οποία ήταν μαζί του την στιγμή της σύλληψης.
Οι αρχές την συνέλαβαν στην οικία της και σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα “Le Monde”, δεν γνωρίζουν μέχρι στιγμής ποια ήταν η φύση της σχέσης του ζευγαριού.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα “Le Monde”, o 28χρονος ένοπλος άνδρας έγινε αντιληπτός όταν επιχειρώντας να περάσει από τον έλεγχο του ξενοδοχείου “New York” που βρίσκεται μέσα στο ψυχαγωγικό πάρκο της Ντίσνεϊλαντ, σήμανε συναγερμός.
Ο άνδρας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τα δυο όπλα που εντοπίστηκαν μέσα στη βαλίτσα του τα είχε μαζί του για προστασία. Η νεαρή γυναίκα που τον συνόδευε εξαφανίστηκε την στιγμή της σύλληψης του άνδρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.