Εθνική Ελλάδας: Στη λίστα και ο Μπόλονι

Στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών να καθίσουν στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας φαίνεται πως παραμένει ο Λάζλο Μπόλονι.
Όπως γράφει η SportDay, οι συζητήσεις του Γιώργου Γκιρτζίκη με τον Ρουμάνο τεχνικό είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται τελικά ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ να αποτελέσει τον επόμενο κόουτς της «γαλανόλευκης».
Μάλιστα, ο 63χρονος τεχνικός φέρεται να συμφωνήσει με την επιλογή της Ομοσπονδίας να παραμείνει στο προπονητικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος θα λειτουργήσει σαν συνδετικός κρίκος στη μετάβαση με στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.
Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ο Μπόλονι είναι στα πλαίσια που έχει θέσει η ΕΠΟ (600.000 ετησίως και ένα γερό πριμ σε περίπτωσης πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο), όμως θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.
Παράλληλα, στην Ομοσπονδία φέρονται να έχουν και εναλλακτικές λύσεις, αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ρουμάνου, με τον Φέλιξ Μάγκατ να είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί για την Εθνική Ελλάδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.