Τα μπλόκα για σήμερα Τρίτη

Παραμένουν στα μπλόκα τους και οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία, εκπρόσωποι των οποίων θα έχουν σήμερα νέα συνάντηση στις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο του Άργους Ορεστικού για να συντονίσουν τις επόμενες κινήσεις, μετά και τη χθεσινή συνάντηση που είχαν χθες εκπρόσωποι που έχουν συνταχθεί με το μπλόκο των Τεμπών, με τον πρωθυπουργό.

Οι αγρότες των οκτώ από τα εννέα μπλόκα της Δυτικής Μακεδονίας έχουν ταχθεί  με το μπλόκο της Νίκαιας το οποίο έχει ζητήσει ξεχωριστή συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Στις 11:30 το πρωί θα γίνει η γενική συνέλευση στον ανατολικό κόμβο των Γρεβενών της Εγνατίας Οδού, προκειμένου να αποφασίσουν τις ώρες αποκλεισμού, ενώ οι αγρότες στα διόδια Πολυμύλου θα πραγματοποιήσουν τη συνέλευσή τους στις 12 το μεσημέρι.

Και σήμερα Τρίτη  23 Φεβρουαρίου το μπλόκο στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού  αναμένεται να κλείσει από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα και από τις 3 μέχρι τις 6 το απόγευμα θα κλείσει στον κόμβο της Νεάπολης Κοζάνης.

Στην Κρυσταλλοπηγή δε θα γίνει κανένας αποκλεισμός μέχρι τις 12, οπότε και θα γίνει συνάντηση των αγροτών του μπλόκου.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.