Ποιες ώρες θα κλείσουν οι δρόμοι στη Δυτική Μακεδονία

Ανυποχώρητοι παραμένουν στα μπλόκα τους και οι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι σε πολλές των περιπτώσεων προχωρούν σε πολύωρο κλείσιμο των δρόμων, ενώ σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση των συντονιστικών επιτροπών των μπλόκων της Δυτικής Μακεδονίας στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Άργος Ορεστικού.

Από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι αναμένεται να κλείσει η Εγνατία Οδός στα διόδια του Πολυμύλου, στο ρεύμα από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη, με την κίνηση να εκτρέπεται από το σημείο εκείνο στην παλαιά Εθνική Οδό, Κοζάνης-Θεσσαλονίκης, μέσω της ορεινής διάβασης της Καστανιάς. Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι θα κλείσει επίσης η Εγνατία οδός στον ανατολικό κόμβο της πόλης των Γρεβενών, όπως και η παλαιά Εθνική Οδός Γρεβενών-Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να είναι σχεδόν αδύνατη για τις ώρες αυτές στα σημεία αυτά.

Ακόμη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα θα κλείσει κατά διαστήματα ο κάθετος άξονας της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής, στο ύψος του κόμβου του της Νεάπολης Κοζάνης, με την κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης-Ιωαννίνων. Κλειστός θα παραμείνει επίσης ο κάθετος άξονας της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής στο ύψος του κόμβου του Άργους Ορεστικού από αγρότες της περιοχής, από τις12 έως τη 1:30 το μεσημέρι και από τις 4:30-6:30 το απόγευμα.

Σκληραίνουν επίσης τη στάση τους και οι αγρότες της Φλώρινας, με πολύωρο κλείσιμο των τελωνείων και των δρόμων στα μπλόκα. Ο δρόμος για το τελωνείο της Νίκης θα κλείσει από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής ο δρόμος θα είναι κλειστός 12 μέχρι 2 το μεσημέρι και από τις 6 μέχρι τις 10 το βράδυ. 24ωρο κλείσιμο από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, αποφάσισαν οι αγρότες στο μπλόκο του Αντιγόνου.

ΠΗΓΗ: Μάκης Νασιάδης – ΕΡΤ

Leave a Reply

Your email address will not be published.