Με τον κόσμο της στο μπαράζ η Καστοριά

Με τον κόσμο της στο μπαράζ η Καστοριά

Έχοντας και τον κόσμο της στο πλευρό της θα παραταχθεί η Καστοριά στον αγώνα της με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας, στο ουδέτερο κλειστό του Βόλου.

Στον τελευταίο φετινό αγώνα της, που αφορά στους αγώνες κατάταξης της Β’ Εθνικής για να καθοριστεί η σειρά προτεραιότητας για άνοδο στην Α2 εφόσον προκύψει θέση στο νέο πρωτάθλημα, η Καστοριά θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (22/05, 17.00) τους Νικαιώτες και θα ήθελε να έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες καλούν τους φιλάθλους τους να δώσουν το παρών, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου, ώστε να στηρίξουν για τελευταία φορά φέτος παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Καστοριάς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στον Βόλο με αφορμή την αναμέτρηση της αντρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας με την ιστορική ομάδα του Α.Ο. Ιωνικού Νίκαιας, για τον αγώνα κατάταξης για κάλυψη θέσεων στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαΐου του 2016 στο γήπεδο Ν. Ιωνίας Βόλου στις 17.00 το απόγευμα. Η είσοδος στο γήπεδο είναι δωρεάν. Η αναχώρηση με λεωφορείο θα γίνει το πρωί της Κυριακής στις 09.00 π.μ. από τον Μασούτη και το κόστος συμμετοχής για την εκδρομή είναι 10 ευρώ ανά άτομο. Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ τηλεφωνείστε: Γραμματεία Συλλόγου Α.Σ. Καστοριάς, τηλ.: 2467024425 ώρες 09.00-12.30 μ.μ. και κον Ντότη Ναούμ, τηλ.: 6948047014».

www.superbasket.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.