Μπακογιάννη: Συγκινητικό να βλέπεις τον αδελφό σου πρόεδρο της ΝΔ

Συγκινημένη δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα γραφεία της ΝΔ στο πλαίσιο των επαφών του νέου προέδρου με στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει αυτή την ώρα ραντεβού με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στις 13:30 θα έχει τετ-α-τετ με τον Μάκη Βορίδη.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα, καθώς η ΝΔ γύρισε σελίδα και επεσήμανε την ανάγκη να δουλέψουν όλοι σκληρά. «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας την οποία πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Οι απαιτήσεις από τον νέο πρόεδρο είναι πάρα πολύ ψηλές, και είμαι σίγουρη ότι αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί θα συνεχιστεί και στο μέλλον» είπε.

Όπως σημείωσε η κ. Μπακογιάννη, ο νέος πρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε πως «όλα τα στελέχη της ΝΔ από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκονται, θα δουλεύουν πάρα πολύ».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση επεσήμανε πως δεν συζήτησε με τον πρόεδρο για θέσεις, ενώ δήλωσε πως είναι πολύ σημαντική μέρα για την ίδια και σε ανθρώπινο επίπεδο. «Δεν παύουμε να είμαστε και άνθρωποι. Όπως καταλαβαίνετε ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και τιμητικό να βλέπεις τον αδερφό σου πρόεδρο της ΝΔ αλλά πέραν αυτού δίνω μεγάλη σημασία στο νέο αέρα που πνέει στα γραφεία της ΝΔ», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.
Νωρίτερα, μιλώντας στο Mega δήλωσε πως θα κάνει ό,τι της ζητήσει ο νέος πρόεδρος.
Από τις χθεσινές συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ ξεχώρισε εκείνη με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα παρά τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στον Ευ. Μεϊμαράκη, ενώ εξαιρετικό ήταν και το κλίμα στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.