Μπακογιάννη: Θα πρέπει να μπορούμε να συνεργαστούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Περισσή αλαζονεία» καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα, η Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας απογοητευμένη για το γεγονός πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι «δεν θα συνεργαστεί με αυτούς που τον στήριξαν ψηφίζοντας, από αίσθημα ευθύνης, την κακή συμφωνία που ο ίδιος έφερε».

«Θα πρέπει να μπορούμε να συνεργαστούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News».

Η Ντόρα Μπακογιάννη επισημαίνει την ανάγκη να βρεθούν οι ικανότεροι από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ που θα βάλουν το κεφάλι τους στον τορβά και θα δουλέψουν για τον εθνικό στόχο που είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου ελληνικού κράτους.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως απαξιώνει τους πολίτες που ψήφισαν τα κόμματα αυτά, επιλέγοντας τη μη συνεργασία μαζί τους.

Ερωτηθείσα αν υπάρχει πράγματι αντιπαράθεση ανάμεσα στο «παλιό» και το «νέο» η Ντόρα Μπακογιάννη απαντά ότι το ερώτημα είναι ποιο είναι το νέο.

«Είναι η παλαιοκομματική μέθοδος του να κρύβεις την αλήθεια κάτω από το χαλί;», διερωτήθηκε.

«Το παλιό είναι “θα σας κάνω γεφύρια και ποτάμια, θα σας αυξήσω τη σύνταξη, θα σας δώσω 13η σύνταξη, θα σκίσω το μνημόνιο μέρα μεσημέρι, θα κάνω το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης”», τονίζει.

«Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα προς έκπληξη αρκετών. Στο σημείο όπου διολίσθησε η Ελλάδα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και μετά τη συνειδητοποίηση των κινδύνων για τη χώρα και την απαξίωση των θεσμών, οι πολίτες θέλουν σταθερό τιμόνι στην ευρωπαϊκή μας πορεία. Η κοινωνία έχει κουραστεί. Απαιτεί επιτέλους να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα για την ανόρθωση της οικονομίας και τη θωράκιση των εθνικών συμφερόντων» υποστηρίζει.

 

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.