Γ. Μόσχος: Παραμένω στο συνδυασμό «ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Γ. Μόσχος: Παραμένω στο συνδυασμό «ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Με επιστολή του ο κ. Γ. Μόσχος δηλώνει ότι παραμένει στο συνδυασμό «ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» παρά, όπως αναφέρει, “τα ψευδή δημοσιεύματα προς το πρόσωπο μου”.

Η επιστολή
Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ ότι δεν υφίσταται καμία παραίτησή μου από τον συνδυασμό «ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», στον οποίο συνεχίζω να αποτελώ βασικό μέλος, τόσο στον σχεδιασμό δράσεων, όσο και στην υλοποίηση των αρχικών δεσμεύσεων και προταγμάτων.
Δηλώνω ότι μένω πιστός συνεργάτης και συνοδοιπόρος στο πλευρό του επικεφαλής του Συνδυασμού, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη. Παίρνοντας σοβαρά υπόψη τα προτάγματά του, το ήθος του και το όραμά που το διακατέχει.
Γνωρίζοντας καλά αυτά τα κυρίαρχα στοιχεία διατηρώ την δύναμη και την διάθεση να υπηρετήσω αυτό τον συνδυασμό, προσπαθώντας πάντα να αφουγκράζομαι και να δίνω λύση, όχι μόνο στα ζητήματα της καθημερινότητας  αλλά και στα κεντρικά ζητήματα του πρωτογενή τομέα στον οποίο ανήκω. Και έχοντας αυτή την ενασχόληση από πολύ μικρή ηλικία συνεχίζω με δύναμη και δυναμική να υπηρετώ όλη την τοπική κοινωνία με τον καλύτερο τρόπο, δηλώνοντας επίσημα ότι είμαι στο πλευρό του καθενός από εσάς για θέματα που αφορούν αυτόν τον τομέα και όπου αλλού χρειαστεί. Με ιδιαίτερη εκτίμηση προς τους συμπολίτες του Νομού Καστοριάς, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.