Μικρή Άννυ: Με εντάσεις, κλάματα και φωνές η απολογία του πατέρα

Μικρή Άννυ: Με εντάσεις, κλάματα και φωνές η απολογία του πατέρα

Με δάκρυα στα μάτια και χωρίς ουσιαστικές εξηγήσεις η απολογία του πατέρα της μικρής Άννυ
– Επέμεινε πως βρήκε το παιδί νεκρό και στη συνέχεια πήρε πολλά ναρκωτικά και δεν ήξερε που βρισκόταν
– Έχω πολλά να πω αλλά δεν μπορώ είναι εδώ η μητέρα της Άννυ” είπε ο κατηγορούμενος
– “Γιατί; Το σκότωσες το παιδί” του φώναξε η μητέρα της μικρής πριν βγει από την αίθουσα

Με την απολογία του πατέρα της 4χρονης Άννυ, Στανισλάβ Μπακατζίεβ, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με τον φίλο του Νικολάι Αμεντοφ, δολοφήνησαν και τεμάχισαν το παιδί του, τον Απρίλιο του 2015, συνεχίστηκε σήμερα (05.10.2016) η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του μικρού κοριτσιού.

Ο κατηγορούμενος πατέρας της Άννυ, είπε στο δικαστήριο, ότι δεν θέλει να μιλήσει για τα όσα έγιναν μετά το θάνατο της μικρής, διότι – όπως είπε – ούτε και ο ίδιος δεν θα αντέξει και θα λιποθυμήσει. Με δάκρυα στα μάτια ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι βρήκε την κόρη του νεκρή, έπαθε σοκ και στη συνέχεια πήρε πολλά ναρκωτικά – “δεν ξέρω που βρισκόμουν” είπε χαρακτηριστικά. Δεν είπε στο δικαστήριο τίποτε για τις συνθήκες τεμαχισμού του παιδιου, ούτε απάντησε στις συνεχείς σχετικές ερωτήσεις του προέδρου της έδρας για το τι έγινε μετά.

mnb

“Έχω πολλά να πω αλλά δεν μπορώ είναι εδώ η μητέρα της Άννυ δεν θα αντέξει” είπε και συμπλήρωσε “είχα πάθει σόκ”. Στο σημείο αυτό, η μητέρα της μικρής που είναι επίσης κατηγορούμενη φώναξε προς τον κατηγορούμενο και πατέρα του παιδιού της κλαίγοντας : “Γιατί; Το σκότωσες το παιδί” .

Την ίδια ωρα ο συγκατηγορούμενος φίλος του Νικολάι τον κάλεσε να μιλήσει και ο συνήγορος υπεράσπισης του Σαββα ζήτησε τη διακοπή της δίκης λέγοντας πως η οδηγία του προς τον εντολέα του είναι να μιλήσει. Τελικά ο κατηγορούμενος αποφάσισε να μιλήσει με την προϋπόθεση να μην ειναι παρούσα η σύντροφος του.

Η μάνα τελικά αποχώρησε από το ακροατήριο γιατι δεν άντεξε…

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.