Μήνυμα του προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

«Σας καλώ όλους να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το στοίχημα, να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο αθλητικό περιβάλλον»

Αγαπητοί γονείς,

Νιώθω χαρά που πέρα από την ζωντανή καθημερινή επικοινωνία μας, μπορώ μέσα από την τεχνολογία να σας μεταφέρω το μήνυμα μου. Το 2015 συνιστά τον πρώτο χρόνο συνεργασίας μας και χαίρομαι ιδιαίτερα που συμμετέχετε στο συλλογικό μας έργο που δεν είναι άλλο από την ευημερία των παιδιών μας.

Η φετινή χρονιά είναι μία δύσκολη χρονιά για όλους μας, καθώς πλέον καλούμαστε να λειτουργήσουμε ως ένα ενιαίο σωματείο.

Το μεγάλο στοίχημα, για όλους μας, είναι πως θα το οργανώσουμε όλοι εμείς αυτό καλύτερα.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για μικρότητες και αντιπαραθέσεις, χρειάζεται να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και με θετική σκέψη να προχωρήσουμε μπροστά βελτιώνοντας όλα εκείνα που θα διευκολύνουν τα παιδιά μας.

Σας καλώ όλους να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα έτσι ώστε να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο αθλητικό περιβάλλον, έτσι ώστε να δώσουμε στα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει.

Ίσως κάποιοι θεωρούν ότι παρελήφθη από μας ένας παράδεισος. Η πραγματικότητα όμως δεν είναι έτσι. Αλλά αυτά ασφαλώς δεν αφορούν εσάς καθώς κοινός παρονομαστής και σύνθημά μας είναι «προσφέροντας αγάπη στα παιδιά χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο».

Είμαστε περήφανοι για τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους προπονητές για την προσπάθειά τους να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών μας και καθημερινά μας εκπλήσσουν θετικά με τη δουλειά τους.

Αξιοσημείωτο επίτευγμα θεωρώ την εξασφάλιση ώστε να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με το υγρό στοιχείο. Επιπλέον, η παροχή αθλητικών δράσεων θα ανοίξει νέους ορίζοντες στα παιδιά μας.

Τα παιδιά σας κοντά μας,

Δημιουργούν ήθος, αρχές και αξίες

αποκτούν κοινωνικές και ατομικές δεξιότητες

μαθαίνουν πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά

αποκτούν παιδεία

‘χτίζουν’ αυτοεκτίμηση

ασκούνται σε καλούς τρόπους

καλλιεργούν ομαδικό πνεύμα

αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες

διευρύνουν τον κύκλο τους και γνωρίζουν σημαντικούς ανθρώπους

αποκτούν προσωπικό όραμα

ώστε να γίνουν  ευτυχισμένοι Άνθρωποι και να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

 

Επιπρόσθετα, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι τόσο το γραφείο διοίκησης του σωματείου, όσο κι εγώ προσωπικά, είμαστε διαθέσιμοι για κάθε θέμα που θα θελήσετε να συζητήσετε.

Σας χρειάζομαι δίπλα μου γιατί το ταξίδι μας είναι μακρύ και μόνο με τη δική σας συνεργασία  μπορεί το όραμα μας να γίνει πραγματικότητα.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Ν.Ο.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Φλώρος Κωνσταντίνος

 

Από fouit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.