Το συγκλονιστικό μήνυμα αγάπης των Eagles Of Death Metal

Με δημοσίευση τους στο Facebook μίλησαν για τις στιγμές που έζησαν, ενημέρωσαν ότι βρίσκονται πλέον στις ΗΠΑ και έστειλαν μήνυμα αγάπης σε όλο τον κόσμο.

Παρά το γεγονός ότι η μπάντα βρίσκεται πίσω στην ασφάλεια του σπιτιού της, είμαστε ακόμα τρομοκρατημένοι και προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη στη Γαλλία. Η καρδιά και οι σκέψεις μας βρίσκοντα κατά κύριο λόγο με τον αδελφό μας Nick Alexander, τους ανθρώπους της δισκογραφικής μας εταιρείας Thomas Ayad, Marie Mosser, και Manu Perez και όλους τους φίλους μας και οπαδούς μας που έχασαν τις ζωές τους στο Παρίσι, όπως επίσης στους φίλους και τους συγγενείς τους.
Παρά το γεγονός ότι είμαστε βυθισμένοι στη θλίψη για τα θύματα, τους φίλους, τις οικογένειες και τους κατοίκους του Παρισιού, είμαστε περήφανοι ου στεκόμαστε όρθιοι με την καινούργια μας οικογένεια, τώρα ενωμένοι όλοι με το στόχο της αγάπης και της συμπόνιας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τη Γαλλική αστυνομία, το FBI, τα υπουργεία εξωτερικών των ΗΠΑ και της Γαλλίας, ειδικά τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας και βοήθησαν ο ένας τον άλλο όσο μπορούσαν μπροστά στην ανείπωτη φρίκη, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη επισκιάζει το κακό.
Όλες μας οι συναυλίες αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας

Vive la musique, vive la liberte, vive la France, and vive EODM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.