Μέτωπο «γαλάζιων» στελεχών κατά της εκλογής προέδρου στις 30/8

Toυ Μιχάλη Χατζηκωνσταντίνου

Συντονισμένη πρωτοβουλία για την αποτροπή της διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στις 30 Αυγούστου αναλαμβάνουν γαλάζιοι κομματικοί παράγοντες, οι οποίοι θα ζητήσουν σήμερα από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να μην υλοποιήσει τη σχετική απόφασή του για άμεση ανάδειξη του νέου αρχηγού.

Τις αμέσως προσεχείς ώρες πλήθος κομματικών παραγόντων, γραμματέων και άλλων στελεχών της Ν.Δ. θα συναντηθεί εκτάκτως με τον μεταβατικό πρόεδρο με σκοπό να τον μεταπείσει σχετικά με τη χθεσινή του απόφασή του για εκλογή του νέου προέδρου στις 30 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, θα του ζητήσουν να μην προχωρήσει -όπως έχει ανακοινώσει- στην κατάθεση σχετικής πρότασης στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. που θα συνέλθει την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού, οι εν λόγω παράγοντες θα τονίσουν στον κ. Μεϊμαράκη ότι η εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους δανειστές.

Επίσης αναμένεται να επισημάνουν ότι η εκλογή νέου προέδρου με άμεση ψηφοφορία από τους πολίτες δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και από οικονομικής άποψης.

 

naftemporiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.