Μεταγραφή έκπληξη στο παρά πέντε ψάχνει ο Ολυμπιακός

Προσπάθειες για μία μεταγραφή μέσα στη μέρα, προκειμένου να δηλωθεί στη νέα λίστα της UEFA

Μεταγραφή έκπληξη στο παρά πέντε ψάχνει ο Ολυμπιακός

Υποχρεωμένος να παραδώσει εντός της ημέρας στην UEFA τη λίστα με τους διαθέσιμους παίκτες για τους αγώνες των playoffs του Europa League είναι ο Ολυμπιακός.

Η καθυστέρηση στην πρόσληψη προπονητή έφερε ανατροπή του αρχικού πλάνου για 3-4 προσθήκες μέχρι τη σημερινή μέρα. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να κάνουν μία μεταγραφή μέσα στη μέρα και να δηλώσουν τον παίκτη στην UEFA, ενώ θα έχουν δικαίωμα μιας αλλαγής στη λίστα μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα με την Αρούκα (17/8).

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Ματιέ Φλαμινί είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό και θέλει να έρθει. Ο 32χρονος μέσος είναι ελεύθερος από την Άρσεναλ και παρά το υψηλό κασέ του υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο μάτι δύο Γάλλους με διαφορετικά στοιχεία. Ο 26χρονος Ματιέ Ριβιέρ, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Λιόν και ο 32χρονος μεσοεπιθετικός Ματιέ Βαλμπουενά που είναι ελεύθερος είναι στα υπόψη.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Τζιανκάρλο Γκονζάλες. Ο 28χρονος Κοσταρικανός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Παλέρμο μέχρι το 2018.

Πηγή: sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.