Μεσσήνη: Είχε σχεδιάσει το έγκλημα ο παιδοκτόνος

Μεσσήνη: Είχε σχεδιάσει το έγκλημα ο παιδοκτόνος

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τον 59χρονο που σκότωσε την ίδια του την κόρη την ώρα που κοιμόταν.

Μέρες ή και μήνες, φαίνεται πως είχε καρφωθεί στο θολωμένο μυαλό του 59χρονου να προβεί σε αυτή την απερίγραπτη πράξη, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

Η τελευταία πράξη του οικογενειακού αυτού δράματος θα γραφτεί σήμερα με την κηδεία του 10χρονου κοριτσιού που θα γίνει στην Καλογερόραχη, περιοχή καταγωγής της μητέρας της. Το απόγευμα της Κυριακής έγινε και η κηδεία του 59χρονου στη Μεσσήνη.

Είχε σχεδιάσει το έγκλημα

Όλα τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και τις μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 59χρονος είχε σχεδιάσει την πράξη του και δεν ήταν απόφαση της στιγμής.

Φαίνεται, ότι με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, αλλά και από υπονοούμενα που άφηνε τον τελευταίο καιρό με όποιον μιλούσε, «αποκάλυπτε» τις αποφάσεις και τα τραγικά σχέδιά του. Το κακό είναι ότι κανείς από τον περίγυρό του, δεν το κατάλαβε.

Παράλληλα,σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή η 10χρονη πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον ίδιο της τον πατέρα και ενώ ακόμα κοιμόταν. Δεν πρόλαβε καν να ξυπνήσει και να αντιδράσει και γι’ αυτό βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του. Η βολή ήταν εξ επαφής και δεν υπήρξε καμία διασπορά από τα σκάγια.

Αμέσως, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από την πρώτη βολή, ο 59χρονος έστρεψε το δίκαννο κάτω από το λαιμό και έδωσε τέλος στη ζωή του, ακριβώς δίπλα από το άψυχο κορμάκι του παιδιού του.

Πηγή: cnn.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.