Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο ανδρών στο Μεσολόγγι – Δραματική έκκληση της μητέρας του ενός αγνοούμενου

Έρευνες για δύο άνδρες 34 και 35 ετών που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή του Αιτωλικού.

Στις επιχειρήσεις μετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική και εθελοντικές ομάδες διάσωσης, ενώ θα συνδράμει από αέρος και ένα ελικόπτερο, το οποίο έφυγε από την Αθήνα για την περιοχή το πρωί της Κυριακής. Από το ελικόπτερο θα γίνει έρευνα με θερμικές κάμερες, κυρίως στα αρδευτικά κανάλια, όπου εκτιμάται ότι θα βρεθεί το αυτοκίνητό τους, καθώς σε εκείνη την περιοχή εντοπίστηκε το τελευταίο σήμα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δραματική ήταν η έκκληση της μητέρας ενός εκ των δύο, η οποία μέσω του Mega ζήτησε από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με τις αρχές ή τις οικογένειες των δύο ανδρών, για να δώσει κάποια πληροφορία. «Δεν αναζητώ ευθύνες, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρούμε τα παιδιά μας και να είναι καλά», πρόσθεσε η ίδια.

Οι δύο άνδρες διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή του Πενταλόφου και λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα καταγράφηκαν από κάμερα ασφάλειας καταστήματος να φεύγουν με το αυτοκίνητο τους. Από τότε η τύχη τους αγνοείται.

Το τελευταίο στίγμα που έχουν καταγράψει οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας ήταν στις 5.10 το πρωί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Νεοχώρι.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα έλεγξαν μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου σπιθαμή προς σπιθαμή, ενώ ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έψαξε σε πολλά σημεία κυρίως κατοικίες αλλά δυστυχώς οι έρευνες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας από χθες που αναφέρθηκε η εξαφάνιση των δυο νεαρών έχουν ψάξει σε όλη την περιοχή και παίρνουν καταθέσεις από τους ανθρώπους που είδαν τους δυο νεαρούς λίγο πριν εξαφανιστούν. Στις έρευνες βρέθηκε από το πρωί ο Στρατηγός κ. Ανδρικόπουλος ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς της διεύθυνσης αξιολογούν όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν.

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου από χθες το πρωί βρίσκεται στο σημείο και συμμετέχουν στις έρευνες κάτω από τις οδηγίες του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Κοντογιάννη ο οποίος και αυτός βρίσκεται στην περιοχή από την πρώτη στιγμή.

 

Πηγή: onairnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.