«Έφυγε» ο Κώστας Μεσάικος

«Έφυγε» ο Κώστας Μεσάικος

Στη «γειτονιά των αγγέλων» βρίσκεται από τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου ο Κώστας Μεσάικος, μια προσωπικότητα αγαπητή τόσο στην Καστοριά τόσο και στο Άργος Ορεστικό.

Ο άλλοτε πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Μακεδονικού έδινε μάχη για την ζωή τις τελευταίες 15 ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αλλά απεβίωσε σε ηλικία μόλις 61 ετών χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Κώστας Μεσάικος πέρασε στην ιστορία καθώς είδε την ομάδα του, τον Μακεδονικό να φτάνει μέχρι και τον τελικό του ULEB Cup πριν από δέκα χρόνια.

Η κηδεία του θα γίνει είτε την Πέμπτη (19/11) είτε την Παρασκευή (20/11) στο Καστανόφυτο Καστοριάς, απ’ όπου και καταγόταν.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο προσωπικά ο πρόεδρος του κ. Γιώργος Χαλβατζάκης εκφράζουν την βαθια θλίψη τους για την απώλεια του Κώστα Μεσάϊκού και τα συλλυπητήρια τους στους οικείους του. Ο Κώστας Μεσαϊκός ως πρόεδρος του Μακεδονικού ξεχώρισε για την σπουδαία και ανιδιοτελή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος και την ευγένεια του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.