127 ημέρες ωρίμανσης μοσχαρίσιου κρέατος (video)

«Έμαθα αυτή την τεχνική από έναν σεφ στο Παρίσι. Μου μαγείρεψε μια μπριζόλα και πραγματικά ήταν η μπριζόλα που μου άλλαξε τη ζωή», λέει η Αντζι Μαρ, σεφ του Μπεατρις Ιν, στη Νέα Υόρκη, και εμείς την πιστεύουμε! Στο παρακάτω βίντεο η σεφ εξηγεί την τεχνική της η οποία περιλαμβάνει το μαρινάρισμα του κρέατος σε ουίσκι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όνειρό της να μαρινάρει ένα κομμάτι για 200 ημέρες, όπως λέει χαρακτηριστικά. Προσοχή: Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκανδαλωδώς προκλητικές. Το βίντεο δεν ενδείκνυται για χορτοφάγους ή βίγκαν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.