Με οδηγό τα παιδιά και την Ιστορία μας εγκαινιάστηκε η διπλή έκθεση «ΦΥΛΛΟ ΦΙΛΟ» και «Ανακαλύπτοντας τα Μαρτυρικά χωριά»

Με οδηγό τα παιδιά και την Ιστορία μας εγκαινιάστηκε η διπλή έκθεση «ΦΥΛΛΟ ΦΙΛΟ» και «Ανακαλύπτοντας τα Μαρτυρικά χωριά»

Την ευκαιρία να θαυμάσουν τις δημιουργίες των μαθητών των σχολείων αλλά και την ξεχωριστή έκθεση για τα Μαρτυρικά χωριά του Δήμου Άργους Ορεστικού, είχαν όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της διπλής Έκθεσης «ΦΥΛΛΟ ΦΙΛΟ» και «Ανακαλύπτοντας τα Μαρτυρικά χωριά», που άνοιξε χθες το απόγευμα τις πύλες της και θα διαρκέσει τουλάχιστον έως τις 30 Νοεμβρίου.

Τον αγιασμό της διπλής έκθεσης πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος, ο οποίος προηγουμένως περιηγήθηκε στους χώρους του Κτιρίου Διοίκησης του Rally Greece Offroad. Παράλληλα, πολύς ήταν και ο κόσμος που παραβρέθηκε στα εγκαίνια και είχε την ευκαιρία, τόσο να έρθει σε επαφή με τα εκθέματα και τα ιστορικά ντοκουμέντα της έκθεσης για τα Μαρτυρικά χωριά, όσο και να θαυμάσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών του Δήμου μας.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 30 Νοεμβρίου και θα είναι επισκέψιμη για το γενικό κοινό κάθε Τετάρτη από 18:30 – 20:00 και για τα σχολεία του Δήμου και του Νομού από 9:30-13:00 κατόπιν ραντεβού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.