Με ευχές και χαμόγελα τα ιπτάμενα φαναράκια ταξίδεψαν στον ουρανό της Καστοριάς

Με ευχές και χαμόγελα τα ιπτάμενα φαναράκια ταξίδεψαν στον ουρανό της Καστοριάς

Με φαντασμαγορικό τρόπο ξεκίνησεη σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί από τον Δήμο Καστοριάς να πραγματοποιηθούν στη Μαγική Λιμνοπολιτεία κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Εκατοντάδες παιδιά και πλήθος κόσμου απελευθέρωσαν,λίγο μετά τις 19.00, 400 ιπτάμενα φαναράκια, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό στον νυχτερινό ουρανό της Καστοριάς.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν οι λιλιπούτειοι φίλοι μας που δεν σταμάτησαν να εξερευνούνμε ενθουσιασμό τα θεματικά σπιτάκια και τον διάκοσμο της Μαγικής Λιμνοπολιτείας. Φυσικά, δεν παρέλειψαν να περάσουν από το σπίτι του Άγιου Βασίλη για να γράψουν το φετινό γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του. Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους αποτέλεσε τοΛούνα Παρκ, ενώ οι πιο τολμηροί δοκίμαζαν …ριψοκίνδυνες φιγούρες στο παγοδρόμιο.

Εκπλήξεις και αστείρευτη θετική ενέργεια μετέδωσε ο πολύχρωμος κλόουν στο πάρτι που συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, γεμίζοντας χαμόγελα και προσμονή για τα επόμενα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίουστις 12:00 το μεσημέρι με παδικό πάρτι στη «Μαγική Λιμνοπολιτεία», όπουperformersθα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους!

Leave a Reply

Your email address will not be published.