Με άρωμα…. Ομπάμα η συμμετοχή του Συλλόγου “Το Απόζαρι” στα Ραγκουτσάρια

Με άρωμα…. Ομπάμα η συμμετοχή του Συλλόγου “Το Απόζαρι” στα Ραγκουτσάρια

Μετρώντας αντίστροφα πια για τα Καστοριανά Ραγκουτσάρια,  έχουν αρχίσει οι πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποκορύφωμα του εορταστικού τριημέρου που κλείνει με τη μεγάλη καθιερωμένη παρέλαση.

Σε αυτούς τους ρυθμούς βρίσκεται και ο Σύλλογος “Το Απόζαρι” που συμμετέχει στην παρέλαση με το θέμα “Ου Ουμπάμας έφτακε….Η γκαρούφα γίνκε???”

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου: 

Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε!!!

Ο πολιτιστικός – εξωραϊστικός σύλλογος “Το Απόζαρι” όπως κάθε χρόνο, πιστός και φέτος στο ραντεβού των καρναβαλιών παίρνει μέρος στην παρέλαση των Ραγκουτσαριών στην κατηγορία σάτυρα με θέμα: “ΟΥ ΟΥΜΠΑΜΑΣ ΕΦΤΑΚΕ…Η ΓΚΑΡΟΥΦΑ ΓΙΝΚΕ???” διακωμωδώντας την άφιξη Ομπάμα στη χώρα μας, καθώς και το πλουσιοπάροχο γεύμα που δόθηκε προς τιμήν του.

Και φέτος συγκεκριμένη στολή δεν υπάρχει, οπότε οι συμμετέχοντες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στις 2 κεντρικές εμφανίσεις του θέματος, αυτές του ΨΑΡΑ και της ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑΣ.

Για να κάνουμε πιο σατυρικό το θέμα προτείνουμε οι άνδρες να μεταμφιεστούν σε μαγείρισσες (ποδιά, φακιόλι, κουτάλες ,κτλ.) ενώ οι γυναίκες σε ψαράδες (γαλότσες, αδιάβροχο, καλάμι, δίχτυ, κτλ.) χωρίς αυτό βέβαια να είναι δεσμευτικό.

Η συμμετοχή για τους ενήλικες είναι 10,00€, ενώ η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε όλους 8 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Απόζαρι για ένα γεύμα που θα μας μείνει αξέχαστο!!!

Βάλτε όλοι τη φαντασία σας να δουλέψει για μία μοναδική εμφάνιση όσο η ΓΚΑΡΟΥΦΑ σιγοβράζει …..

Πληροφορίες:
Λούλα: 6934604150
Κίμων: 6948062737
Σπύρος: 6948308825
Βασίλης: 6932733302

Ραγκουτσάρια Απόζαρι 2017

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.