Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα παιδιά του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει (Photos)

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα παιδιά του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει (Photos)

Μετά τον πατέρα που μετέτρεψε το σπίτι του σε θάλαμο αερίων για να σκοτώσει την οικογένειά του, μια νέα ιστορία συγκλονίζει την Αυστραλία. Αυτή τη φορά στα περίχωρα του Περθ, ένα αγοράκι, 5ετών, και η αδερφή,3 ετών,  του βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους, με τον πατέρα τον παιδιών να φέρει επίσης σοβαρά τραύματα.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε πως τα δυο παιδιά μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου, ενώ υποψιάζονται πως δράσης του φριχτού αυτού εγκλήματος ήταν ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος αφού τα σκότωσε προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Όπως ανακοίνωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής ο πατέρας των παιδιών και φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ λόγω της κρισιμότητας των τραυμάτων του δεν έχει καταφέρει να μιλήσει ακόμα στους αστυνομικούς.

paidia_australia2

paidia_australia-2

Στη μητέρα των παιδιών, η οποία εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι, έχει δοθεί βοήθεια από κοινωνικούς λειτουργούς, ενώ όπως ανέφερε ο αστυνομικός επιθεωρητής και στους αστυνομικούς που μπήκαν στο σπίτι και εντόπισαν τα παιδιά θα δοθεί ψυχολογική συμπαράσταση λόγω του σοκ που υπέστησαν όταν εντόπισαν τα παιδιά.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.