Στην Μαρία Αντωνίου και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς

Προγραμματισμένη συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς είχε η Μαρία Αντωνίου στο Πολιτικό της Γραφείο, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα, επίκαιρα και μη, που απασχολούν το επίλεκτο αυτό κομμάτι των σωμάτων ασφαλείας της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης έκανε μία αναλυτική περιγραφή όλων των προβλημάτων, με κυριότερο αυτή τη στιγμή το ασφαλιστικό, εξηγώντας με παραδείγματα την κατάφορη αδικία που υφίστανται οι έλληνες αστυνομικοί από αυτά που προβλέπει το προσχέδιο Νόμου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα.

Από την πλευρά της η Μαρία Αντωνίου, συμφώνησε απολύτως μαζί τους, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της οδήγησε την κοινωνία σε οικονομικά αδιέξοδα, υποχρεώνοντας τους πολίτες να πληρώσουν τώρα το τίμημα με εξοντωτικά μέτρα και αυξήσεις εισφορών.

Τους διαβεβαίωσε ακόμη ότι, όπως έκανε και στο παρελθόν, θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους, γιατί αποτελούν καθημερινά, με υπευθυνότητα, αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα, σημαντικότατο παράγοντα ασφάλειας για τους κατοίκους της ακριτικής μας περιοχής.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.