Έντονη αντίδραση της Μαρίας Αντωνίου για τις δηλώσεις Φίλη που καταφέρεται εναντίον της Γενοκτονίας των Ποντίων”

Έντονη αντίδραση της Μαρίας Αντωνίου για τις δηλώσεις Φίλη  που καταφέρεται εναντίον της Γενοκτονίας των Ποντίων”

Την έντονη αντίδραση της Μαρίας Αντωνίου προκάλεσε η δήλωση του Υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη καταφέρθηκε εναντίον της Γενοκτονίας των Ποντίων. “Απίστευτη δήλωση, πρωτόγνωρη για Υπουργό Παιδείας, που ουσιαστικά εναντιώνεται σε Νόμο που ψήφισε ομόφωνα η Βουλή των Ελλήνων”, ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνίου τονίζοντας ότι “η Γενοκτονία των Ποντίων αναγνωρίστηκε επισήμως από τη Βουλή των Ελλήνων το 1994 και ο αντιρατσιστικός Νόμος προβλέπει σειρά κυρώσεων για τους αρνητές”.

Η κ. Αντωνίου μάλιστα, κάνοντας έναν εύστοχο παραλληλισμό, παρατήρησε ότι “αυτά δυστυχώς συμβαίνουν την στιγμή που η χώρα μας τελευταία δέχεται κατά κύματα κάθε είδους πρόσφυγες και την ίδια στιγμή Υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται εναντίον της ιστορίας του Πόντου, μία πανάρχαια κοιτίδα του Ελληνισμού”.

Καταλήγοντας στις δηλώσεις της η Μαρία Αντωνίου, καταδίκασε απερίφραστα τις δηλώσεις Φίλη, προαναγγέλλοντας ότι προφανώς θα γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες και κινήσεις εναντίον του Υπουργού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published.