Μαρία Αντωνίου: Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ ζούνε προφανώς σε γυάλινο κόσμο

Μαρία Αντωνίου: Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ ζούνε προφανώς σε γυάλινο κόσμο

Από τη χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη στο “Κανάλι Ένα” του Πειραιά και στην εκπομπή “Δυο Ρεπόρτερ”, που παρουσιάζουν οι Νίκος Μπαρδούνιας και Πέτρος Κασσιμάτης (25-01-2017):

“Τώρα με -15 βαθμούς, ακριβότερο πετρέλαιο, χωρίς ακόμη ούτε 1 ευρώ καταβολή επιδόματος, ο κόσμος με τη λογική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αντέχει…

Όταν είχαμε κυβέρνηση Ν.Δ. με χαμηλότερες θερμοκρασίες, υψηλότερες τιμές πετρελαίου, προκαταβολές στην ώρα τους του επιδόματος θέρμανσης, ο κόσμος πάγωνε και είχαμε καθημερινά πορείες και διαδηλώσεις, ακόμη και στη Καστοριά…

Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ ζούνε προφανώς σε γυάλινο κόσμο. Η εξουσία τους έχει μεταλλάξει. Δεν θέλουν να ξεκολλήσουν από τη καρέκλα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η χειραγώγηση των ΜΜΕ με βλαπτικό τρόπο για τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται στους πολίτες και κάνει κάλεσμα προς κάθε κατεύθυνση αλλά με αξιοσύνη και αξιοκρατία. Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να υιοθετήσει την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για αλλαγή πολιτικής που θα οδηγήσει με αξιοπρέπεια στην συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.