Ο  Λευκός Πύργος γεμίζει με manga

Ο  Λευκός Πύργος γεμίζει με manga

 

H γιορτή της Ιαπωνικής Pop Κουλτούρας, Τέχνης και Παράδοσης έρχεται για τρίτη συνεχόμενη φορά στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στον Λευκό Πύργο. Η εκδήλωση RUN Thessaloniki III – Japan Fest θα φιλοξενήσει και φέτος διάφορες δραστηριότητες και attractions βασισμένες στην Ιαπωνία.
Ελάτε και γνωρίστε τον κόσμο των manga, γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές στις cosplay δραστηριότητες και φωτογραφηθείτε με τους cosplayers – ήρωες των αγαπημένων anime σειρών σας. Δοκιμάστε πολεμικές τέχνες από την Ιαπωνία και δημιουργήστε origami και bonsai στα αντίστοιχα workshops!
Απολαύστε live cooking Ιαπωνικών εδεσμάτων από chefs της πόλης, maid take away café, αποκλειστικά anime & manga merchandise από χορηγούς, Manga Quiz και J-Music όλη μέρα!
Η εκδήλωση RUN Thessaloniki III – Japan Fest θα περιέχει special shows όπως Anime Battle Parkour χορογραφία από εκπαιδευμένους traceurs της Θεσσαλονίκης, Breakdance χορογραφία βασισμένη σε δημοφιλή anime σειρά, vocaloid dance και live συναυλία όπου θα ακούσετε αγαπημένα και γνωστά anime theme songs!
Το RUN Thessaloniki III – Japan Fest ενώνει την Ιαπωνική Παράδοση με την σύγχρονή Ιαπωνική Pop Κουλτούρα και Τέχνη κάτω από το έμβλημά της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο. Τα shows, οι δραστηριότητες και οι attractions είναι κατάλληλα για μικρούς και για μεγάλους, για fans και μυημένους στην Ιαπωνική Κουλτούρα, αλλά και για όσους επιθυμούν να πάρουν μία μικρή γεύση από Ιαπωνία για πρώτη φορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.