Μάγεψε το κοινό της Καστοριάς η Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Μάγεψε το κοινό της Καστοριάς η Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Με μια  ξεχωριστή συναυλία, από  τη Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έκλεισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 11η Νοεμβρίου, ημέρα απελευθέρωσης της Καστοριάς.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου της ΕΔΗΚΑ το κοινό είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει με διαχρονικά  ακούσματα  που συνέθεταν το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι μαθητές κλασσικής κιθάρας του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Βασίλειου Θέμελη. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή η τιμητική Βράβευση του Δημοσιογράφου Αθανάσιου Μπατσόπουλου ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς του στην τοπική μας κοινωνία.

Η βραδιά έκλεισε με τη μουσική συνάντηση επί σκηνής των φοιτητών της Συμφωνικής Ορχήστρας του ΑΠΘ με τους μαθητές του Μουσικού  Σχολείου Πτολεμαΐδας που έδωσαν από κοινού ένα ρεσιτάλ ερμηνείας.

dsc_0209

dsc_0206

dsc_0253

dsc_0257

dsc_0260

dsc_0273

dsc_0299

dsc_0302

dsc_0311

dsc_0314

Leave a Reply

Your email address will not be published.