Καβγάς Λοβέρδου-Παππά στη Βουλή: «Δεν έχουμε χουντικό κοινοβούλιο -Να ανέχεσαι το διάλογο, άσχετε

Με ένταση ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τις τηλεοπτικές άδειες και καβγά ανάμεσα στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.
«Δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το κοινοβούλιο, κοινοβούλιο που κάθε υπουργός θα το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να το υπερασπιστούμε». Αυτή ήταν η φράση του κ. Λοβέρδου που έβαλε φωτιά στη συζήτηση, με τον Νίκο Παππά να χάνει την ψυχραιμία του, να πετάγεται από την καρέκλα, να φωνάζει προσπαθώντας να απαντήσει στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.
«Να κάτσεις κάτω. Να ανέχεσαι τον διάλογο», ανταπάντησε ο κ. Λοβέρδος στον έξαλλο Νίκο Παππά που συνέχισε να φωνάζει λέγοντας μεταξύ άλλων στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ότι θα έπρεπε να ντρέπεται. «Να ανέχεσαι το διάλογο. Εσυ να ντρέπεσαι! Άσχετε! Είσαι άσχετος και μπλέκεις το κοινοβούλιο! Να κάτσεις κάτω! Άσχετε! Είσαι άσχετος! Είσαι άσχετος προσωπικά! Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις», του απάντησε και πάλι ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Στη συνέχεια τα πυρά κατευθύνθηκαν προς τον προεδρεύοντα της Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό, με τον οποίο είχε επίσης καβγά ο Ανδρέας Λοβέρδος για τον… χρόνο. «Απορώ, κύριε πρόεδρε, πώς προεδρεύετε ενώ υπάρχει απόπειρα να μας μετατρέψουν σε κοινοβούλιο χώρας που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα. Σας καλώ να κατέβετε κάτω!», είπε.
«Στους προπηλακισμούς που έδωσε ο μαέστρος την ευκαιρία για να υποστώ… Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί! Δεν μας φοβίζετε! Είστε εχθροί της δημοκρατίας και θα το πληρώσετε από τον λαό αυτό!», κατέληξε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

www.iefimerida.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.