Λύγισε η Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση Γιακουμάκη: Έχω παιδί στην ίδια ηλικία (Video)

Λύγισε η Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση Γιακουμάκη: Έχω παιδί στην ίδια ηλικία (Video)

Στα Ιωάννινα βρέθηκε η  γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η οποία και κατέθεσε για την υπόθεση. Η δημοσιογράφος, βγαίνοντας από την αίθουσα, μίλησε στις κάμερες, ωστόσο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της και λύγισε μιλώντας για τον αδικοχαμένο νέο.

«Όπως ίσως είναι γνωστό και με βάση αυτά που κατέθεσα στην ΓΑΔΑ, υπέπεσαν κάποια φρικαλέα πράγματα στην αντίληψή μου τότε για την περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Με όλη μου την ευαισθησία σαν μητέρα, όφειλα να διασταυρώσω και αργότερα να δημοσιοποιήσω την έρευνά μου αυτή. Η άποψή μου η προσωπική είναι ότι κάποτε πρέπει να σταματήσουν δύο πράγματα στην Ελλάδα… Το παιδί μου είναι στην ίδια ηλικία με τον Βαγγέλη και αυτό καταλαβαίνεται ότι είναι και δικό μου παιδί κατά κάποιον τρόπο. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι γι’ αυτόν τον σχολικό εκφοβισμό, για την κακοποίηση, για τον δυνατόν που χτυπάει τον αδύνατο και για την σιωπή.

Όταν ο Βαγγέλης έλεγε “μου κάνουν πλάκα” το έλεγε γιατί φοβόταν να πει την αλήθεια και βεβαίως το δεύτερο η στάση του όποιου βουλευτή που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ρουσφετολογία, το ρουσφέτι μάλλον, ο κομματάρχης του, ο νομός του, ο παλαιοκομματισμός του και φυσικά όλα αυτά με την ρομφαία της ασυλίας. Πώς ότι και να κάνω εγώ δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Θα απειλώ τους άλλους για την δικαιοσύνη, λες και η δικαιοσύνη είναι μια εκδικητική εξουσία και όχι μια δημοκρατική εξουσία, αλλά εγώ δεν μπορώ να πάθω τίποτα. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να λογοδοτήσουμε, όλοι. Και πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, είναι ακόμα κλειστά. Ο καθένας, όμως, κρίνει κατά την συνείδηση και τον δικό του αξιακό κώδικα», είπε η Έλενα Ακρίτα.

https://www.youtube.com/watch?v=U4ROMtZX7Ao

Πηγή: zappit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.