Λεβέντης: Σατανική η σκέψη του Τσίπρα να συνδέσει προσφυγικό με δημοσιονομικό

Λεβέντης: Σατανική η σκέψη του Τσίπρα να συνδέσει προσφυγικό με δημοσιονομικό

Eπίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «σατανικό», υποστηρίζοντας μάλιστα πως «γιατί δεν τραβάει το άρμα με τον κ. Τσίπρα».

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι χρειάζεται να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση και όπως τόνισε, στο συμβούλιο των αρχηγών της Παρασκευής θα πρέπει να συζητηθεί το θέμα αυτό.

«Αν επιμένει ο κ Τσίπρας να συζητήσουμε μόνο το προσφυγικό εγώ θα του πω “είναι σαν να είμαι απών στη συζήτηση”», είπε, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός σκέφτεται σατανικά όταν επιχειρεί να συσχετίσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό για να κερδίσει 2 με 3 μήνες χρόνο.

«Αυτό είναι μια σατανική σκέψη που έχει κάνει ο πρωθυπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Αλέξης Τσίπρας «αισθάνεται ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του».

«Κάθε πρωθυπουργός μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθεί δυσκολεύεται. Η χώρα χρειάζεται έναν Ευρωπαίο πρωθυπουργό γιατί δεν τραβάει το άρμα με τον κ. Τσίπρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Την ίδια ώρα, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως θα πρέπει να συμφωνήσει σε Οικουμενική και να μην κάψει το χαρτί του γιατί είναι ακόμη νέος, ενώ υποστήριξε πως αν η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνήσει στην Οικουμενική θα διασπαστεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.