Λαφαζάνης: Είμαστε η απάντηση στον μνημονιακό συνεταιρισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης την παρουσίαση της προγραμματικής διακήρυξης της Λαϊκής Ενότητας.

«Γεννηθήκαμε με αστραπιαία ταχύτητα ως ριζοσπαστική απάντηση στον μνημονιακό συνεταιρισμό του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και το Ποτάμι» είπε χαρακτηριστικά.

H συνέντευξη Τύπου είναι σε εξέλιξη.

Νωρίτερα, μιλώντας στο Mega, o κ. Λαφαζάνης είχε αμφισβητήσει ότι υπάρχει σχέδιο Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ο ίδιος απέρριψε την «καταστροφολογία» που συνδυάζεται με την πιθανότητα επιστροφής στη δραχμή και την απέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος την χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει την υπογραφή του μνημονίου, όπως είπε.

Εξέφρασε, δε, την εκτίμηση ότι θα σχηματιστεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την εφαρμογή του μνημονίου: «Θα πάνε σε κυβέρνηση μνημονιακής ενότητας» τόνισε.

«Δεν αξίζουν ούτε το χαρτί πάνω στο οποίο γράφονται. Τις φτύνει και δικαίως ο κόσμος και κυρίως ο πληβειακός κόσμος. Εμείς κάνουμε τη δημοσκόπηση του δρόμου. Είμαστε ψηλά. Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών. Ο κόσμος μου λέει: ‘Μην κάνεις πίσω, προχώρα μπροστά’.»

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published.