Δημόσια παρουσίαση των υποψηφίων  με την ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

 

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7,30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Καστοριάς, θα παρουσιαστούν και επίσημα οι υποψήφιοι  με την «ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»  ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, Διαμαντόπουλος Βαγγέλης, Λιούζας Στέφανος, Ζάνος Δημήτρης και Μιχαηλίδου Κική. Θα παρουσιάσουν  τις θέσεις τους  καθώς και προγραμματικά στοιχεία  του Μετώπου της «ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ».

Η ανακοίνωση:
«Πολίτες της  Καστοριάς σας καλούμε να συμμετέχετε   με τις ιδέες και απόψεις σας, να αντιμετωπίσουμε  από κοινού  το  νέο μνημονιακό μπλόκ και να γίνουμε μαζί με την «ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», ως συνέχεια του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, η απάντηση και το αντίβαρο.
Η «ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», πρώτα από όλα και κυρίως, φιλοδοξεί να είναι ένα κίνημα λαϊκής βάσης.
Ένα κίνημα λαϊκής συμμετοχής, λαϊκής αυτοργάνωσης και λαϊκής αυτενέργειας. Ένα Μέτωπο που θα δίνει το παρόν στην κοινωνία και θα στηρίζεται στους εργατικούς, λαϊκούς, κοινωνικούς, ταξικούς αγώνες και στα κοινωνικά κινήματα, ως τις κατεξοχήν δυνάμεις αντίστασης και προοδευτικής ανατροπής.
Η «ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» είναι ένα ανοικτό και πλατύ Μέτωπο που φιλοδοξεί να εκφράσει και να αντιπροσωπεύσει όλο και ευρύτερες αριστερές, ριζοσπαστικές, καινοτόμες και προοδευτικές δυνάμεις, που έχουν αντιμνημονιακό δημοκρατικό προσανατολισμό και επιδιώκουν να βάλουν τη χώρα σε μια νέα ανορθωτική αναπτυξιακή τροχιά παραγωγικής ανασυγκρότησης με κοινωνικό πρόσωπο και σοσιαλιστικό ορίζοντα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.