Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στους 4

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στους 4

Ρεβάνς του περυσινού τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ανέδειξε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα είναι το δεύτερο ζευγάρι.

Αυτή την φορά δεν υπήρξε πρόβλημα με την διεξαγωγή της κλήρωσης, όπως την Παρασκευή.όταν αναβλήθηκε η διαδικασία μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο Ζήσης Βρύζας, υπεύθυνος της διοργάνωσης του Κυπέλλου ήταν εκείνος, που έκανε την κλήρωση από την οποία προέκυψαν τα τέσσερα μεγάλα παιχνίδια. Πρώτος βγήκε ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν τελευταία φορά τον ΠΑΟΚ στον τελικό του 2014. Το ζευγάρι Ολυμπιακού-ΑΕΚ προκύπτει στο Κύπελλο για 3η χρονιά, καθώς είχαν αναμετρηθεί (εκτός του τελικού πέρυσι) και στα προημιτελικά της σεζόν 2014-15.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι 12/13 Απριλίου και 26/27 οι ρεβάνς (αναμένεται ο ορισμός των παιχνιδιών σε συνεργασία με τον COSMOTE TV, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 6 Μαΐου.

Θυμίζουμε ότι και την τελευταία φορά το 1949, όταν οι 4 “μεγάλοι” βρέθηκαν ξανά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας , τα ζευγάρια ήταν τα ίδια: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-1 και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 σε μονούς ημιτελικούς.

Πηγή: cnn.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.